top of page

Telelogopedie

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn maatregelen genomen. De scholen zijn gesloten en thuiswerken is één van de adviezen die wordt gegeven om het Coronavirus in te dammen.

Omdat wij de logopedische zorg zoveel mogelijk willen continueren hebben we besloten de behandelingen via telelogopedie voortzetten. (Telelogopedie wordt net als 'gewone' logopedie vergoed vanuit de Basisverzekering.) Hiervoor zullen we, op een afgesproken tijd, met elkaar gaan videobellen.

Voor mij is dit ook nieuw; samen zetten we onze schouders eronder en zullen we kijken hoe we de telelogopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er met elkaar het beste van maken en ik hoop op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus!

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een telebehandeling, neem dan contact op met uw behandelend logopedist om een afspraak te maken.

Mocht u de behandelingen via telelogopedie niet zien zitten, maar wilt u wel graag blijven oefenen voor logopedie? Ook dan kunt u contact opnemen met uw behandelend logopedist. Zij zal u dan per e-mail werkbladen (huiswerk) en tips toe sturen zodat u zelf thuis (met uw kind) aan de slag kan. Mocht u er behoefte aan hebben dan kunnen we wekelijks telefonisch contact met elkaar hebben om het huiswerk te bespreken.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page